Over dk studio

Gekluisterd aan de radio

Indringende radio en podcast ráákt mensen. Het spreekt tot de verbeelding en neemt je mee in een verhaal. Meegezogen worden in een verhaal dat je móet afluisteren, is heerlijk. Dick: ‘Van goede radio en podcast, met hoogwaardige geluidskwaliteit worden mensen hartstikke blij.’

Als jong jochie zat ik, Dick Klabbers, oprichter en eigenaar van dkstudio, al aan de radio gekluisterd. Luisteren naar inspirerende verhalen en deejays die bijzondere energie meegegeven aan mooie platen. Toen wist hij al ‘ik ga mooie radio maken’.

Dick Klabbers

Ik ben Dick Klabbers, al meer dan 27 jaar programma / geluidstechnicus voor radio en televisie en heb een radiostudio. Vanaf m’n 12de weet ik dat ik bij de radio en televisie wil werken. Vooral Veronica heeft de fascinatie voor radio aangewakkerd. Piraten, lokale omroep en sparen om zelf een studio te kunnen bouwen. Na m’n studie gaan freelancen bij omroep Brabant, Gelderland en het NOB. Gevolgd door o.a. dBmg, NEP, United, AllusMedia en The Crew waar ik als hoofdgeluidstechnicus werk.