Podcasts

Vertel een verhaal

Heeft u een bijzonder verhaal dat u wilt vertellen? Wilt u een portret van iemand of uw bedrijf maken? Uw fascinatie vangen in geluid en delen met anderen? Denk dan eens aan een podcast. Een prachtige manier om op indringende wijze uw verhaal te vertellen. Podcasts worden met de dag populairder, vooral ook omdat ze helemaal aansluiten bij de persoonlijke voorkeur van de luisteraar en overal en op elk moment beluisterd kunnen worden.

studio dick klabbers groothoek - dkStudio
procaster rood - dkStudio

Professionele podcasts

Wilt u een podcast maken, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u niet de beschikking over goede opname en montage-apparatuur, dan kan dkstudio u helpen. Wij hebben de ervaring en de spullen. Afhankelijk van uw wensen is het al mogelijk om in korte tijd een serie van professionele podcasts op te nemen of uw eigen opname te monteren.

Wat is een podcast?

Een podcast is een digitaal geluidsbestand dat je zelf kiest en dat je altijd en overal kunt luisteren waar jij maar wil. Geen scherm om naar te kijken maar in alle rust genieten van informatie of vermaak via je oren. Een podcast kan over van alles gaan sport, techniek, hobby, muziek, boeken of nieuws. Tijdens het werk, in de trein, tijdens het klussen, koken of sporten. Je luistert via je mobiel, laptop, tablet smart tv of pc. Je vindt de podcasts via speciale websites of podcast apps.

Waarom podcast

Podcast is snel, zorgvuldig, voor jou en on demand. Het is een van de nieuwe vormen van communicatie, het sluit aan bij de wens te consumeren wanneer de consument dat zelf wenst, u bindt een gemeenschap aan uw bedrijf.

DKstudio Podcasts - Dick Klabbers

Meer informatie over vodcast?

icoon podcast - Dick Klabbers Studio

Podcasts

icoon spreekcel - Dick Klabbers Studio

Spreekcel

icoon televisie - Dick Klabbers Studio

Vodcast

icoon voiceover - Dick Klabbers Studio

Voiceover

icoon muziek - Dick Klabbers Studio

Muziek

icoon radio - dkStudio

Radio

Neem contact met ons op

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Laat gerust een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe we te werk gaan

Na een intake gesprek en het maken van vormgeving kunnen we aan de slag. Dat kan zijn dat we in de studio opnemen maar ook op locatie is mogelijk. Zo komt de dynamiek van uw organisatie goed over. Heeft u zelf opnames gemaakt kunnen we deze (samen) monteren en zo een mooie audio collage maken. Tenslotte worden de bestanden op de gewenste platforms geplaatst.