Studio

Studio

De studio is voorzien van moderne apparatuur en voldoet aan de huidige eisen. Voldoende (werk) ruimte voor u en uw gasten. Er is altijd een technicus die u bij staat tijdens de podcast opname, uitzending of live verbinding met een andere radio studio.

Ideeën omzetten in geluid

dkstudio levert de apparatuur, de kennis en de mensen om met de professionele radio norm audio te verzorgen voor gerenommeerde zenders, bedrijven, verenigingen en particuliere klanten. dkstudio zet de ideeën van de opdrachtgever om in geluid. Ervaring, persoonlijke passie en creatief meedenken maken turn-key oplossingen mogelijk, die de klant volledig ontzorgen. Vanuit studio’s in Hilversum, op locatie of vanuit de professionele eigen studio van dkstudio in Wijchen worden geluidsopnamen en live-uitzendingen geproduceerd.

Neem contact met ons op

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Laat gerust een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe we te werk gaan

Na een intake gesprek en het maken van vormgeving kunnen we aan de slag. Dat kan zijn dat we in de studio opnemen maar ook op locatie is mogelijk. Zo komt de dynamiek van uw organisatie goed over. Heeft u zelf opnames gemaakt kunnen we deze (samen) monteren en zo een mooie audio collage maken. Tenslotte worden de bestanden op de gewenste platforms geplaatst.